Our Journey of Beautiful Life

By: Malique Firdauz and Iva Ilyana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 3-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
SAMBUTAN AIDILFITRI LONDON 2005

Our main table
Malique, Uncle Din, Shamsul & Wan tgh kusyuk berborak
Nasi Beriani makan dgn Acar Timun,
Ayam Goreng berempah
dan Papadom
Nasi Impit & Kuah Kacang
Bersembang lepas makan
Fatihin, Adam, Kak Noor & Baby Erol
Penuh meja!
Bunga Rose pink...pujaan hati Iva
Rendang Ayam
Adam & mama, Zarina
Our favourite spot in the house
Selamat Hari Raya dari kami berdua
Selamat Hari Raya!

Hari ni kami dah beraya, sama dengan Malaysia Nasib baik kami dah apply cuti awal-awal
Tahun ni, tahun ke-2 kami beraya berdua.. alhamdulillah...semoga kami akan beraya ber-2 hingga ke akhir hayat! Lepas dah meminta ampun & maaf, kami pun start memasak utk open house petang ni

Menu raya kami:-


Nasi Beriani Kambing


Nasi Impit (ni masak sendiri tau! tak mainla nasi impit segera! )


Kuah Kacang


Rendang Ayam


Kek Mini Fondue, Tart Nenas & Kuih Siput

Alhamdulillah..ramai jugak yg datang. Meriah raya kami walaupun di perantauan Seronok sangat!
Terima kasih pada kawan-kawan yang sudi datang beraya dengan kami, nanti kitaorg pegi beraya umah korang pulak!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net