Our Journey of Beautiful Life

By: Malique Firdauz and Iva Ilyana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 20-May-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
ISTANBUL DAY 1 - SULTANAHMET

View from the airport to Sultanahmet - tu dia Blue Mosque!
Sultanahmet city area..
with tram...
...and lots of...
...restaurant
On the roof terrace of....
...Doy Doy Restaurant...
with fantastic view of Blue Mosque
Posing dulu sebelum mkn ;-)
our 1st meal - Lamb Chop with salad, rice
and bread - air? fruit juice :-)
Lepas makan, minum turkish tea & rice pudding 4 dessert
We've been to a few western countries in Europe, tapi rasanya mmg tak seronokla kalau tak visit the one & only Europe's Islamic city - Istanbul, Turkey ye tak?

We departed from London Luton with Easy Jet flight at about 6:00am. It took us 3 1/2 hrs to arrive in Sabiha Gokcen Airport. Rasa mcm lama je 3 1/2 hrs tu Nasib baikla sampai2 je kat airport van hotel dah tunggu. Since kitaorg sampai tengahari, 12pm (Turkey time), the 1st place yg dituju apalagi, kedai makanla...perut pun dah berkeroncong masa tu. Nasib baikla kami jumpa restoran yg mmg strategik - with a roof terrace overlooking Blue Mosque!



The view was so beautiful....accompanied by Turkish's lamb chop.. memang best!!



Lepas makan, kami pekena plak Turkish tea dia...yes, lain dari yg lain...
Dah puas menjamu selera, we decided to stroll along the Sultanahmet city area till dawn before we went back to our hotel. Esok jalan lagi!


Quote:
Kerana cinta, aku kembara
Ikut lagu, bisikan hati mendambakan kasih paling setia
-Awan Yg Terpilu- (Ning Baizura 2006)



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net