Our Journey of Beautiful Life

By: Malique Firdauz and Iva Ilyana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-Dec-2006 14:00 Email | Share | Bookmark
VENICE, ITALY - DAY 1

While waiting for boarding at the airport
In the plane
Boy, Papa, Mama
Banjaran Alps from the plane view
Masa tgh tunggu water taxi in Venice
masa ni kat atas water taxi tgh excited baru sampai venice ;-)
 
papa, adik & mama tgh tunggu water taxi
On the water taxi
Boy & Adik
Look at the view!
That's gondola!
Papa pun excited
uish romanticnya...love is in the air in Venice!
masa ni water taxi laju sgt sampai tak nampak view kat belakang
What a view....
Ni dia dah sampai pun kat hotel Londra Palace
The hotel's lobby
Our bedroom - so romantic & sweet
tengah bersantai
Furniture antiknya yg. cantik!
us in front of the hotel
My family in front of the hotel
Ok time to eat..in a restaurant in venice...lupa dah nama dia
Me & Malique order this - 'Spaghetti Alla Scoglio'
Ni kat tgh2 Plaza San Marco
Bermandikan cahaya lampu neon dan bulan ;-)
Suasana Plaza san Marco di waktu mlm
Ni kat area shopping dia..sempat posing lagi
Best!!
Posing lagi kat area shopping dia - Plaza San Marco
Guys biasala jumpa je kedai Ferrari terus terkam!
In the shopping area again...jalan2 dia kecik aja tapi so nice








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net