Our Journey of Beautiful Life

By: Malique Firdauz and Iva Ilyana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Oct-2006 08:00 Email | Share | | Bookmark
AIDILFITRI 2006 - LONDON

Rendang Tok Kak Lin
Lemang, Nasi dagang, kuih Muih, rendang tok
me & my best friend - Kak Lin
View all 9 photos...
Selamat Hari Raya! Tahun ni kami beraya sederhana je - cuti pun sehari je sebab sibuk dgn keje
Selepas sembahyang raya di Masjid Croydon, kami bertandang ke rumah our closest friend - the Ngah's family. Uish juadah raya semua hebat-hebat belaka! Paling best Kak Lin masak Nasi Dagang Rendang Tok pun ada. Especially Lemang chef Fahmi masak! fuuhhh memang power!! tak payah pakai buluh! alhamdulillah raya tahun ni walaupun simple je tapi sungguh bermakna


    Lemang Special Chef Fahmi



    Selamat Hari Raya!





Tuesday, 17-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri dari Perantauan

 
 
 
View all 6 photos...
Hari ni dapat parcel special kuih raya dari papa & mama!!
Thank you papa & mama, ada kek, ada kuih almond, ada chocolate cookies, ada kayu buruk - kuih2 raya semua sedap!!

Salam Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat:-

Papa, Mama, Adik & Angah di Shah Alam - seronok tahun ni beraya di Perlis - rindula kami suasana kampung!

Baba, Mama, Syahida, Sabri & Aina di Alor Setar - makan nasi panggung royal tu ingat2 kami ni!

To Boy di Cork, yang terpaksa berhari raya dalam kelas, jangan nangis ye!
Biasala, mcm ni la beraya di oversea... InsyaAllah...you will be happy with friends
We will think of you, when we eat nasi beriyani here!


Untuk Nana, Kak Husnita, Iman & Ihsan di US...sama-samala kita beraya di perantauan
takpa, insyaAllah, tahun depan hampa beraya di mesia!


Untuk Mimie, Man & si kecik Arissa, makin meriahla tahun ni sebab ada si comel tu kan..Mimie mesti sakan bershopping baju raya Arissa ni! hehe makan nasi kandaq tu ingatla kami!

Especially to sahabat handai & fotopagers di mana pun berada
Semoga enjoy beraya di Malaysia..
ingat2 la kami yg. di perantauan ni ...ketupat, lemang masak sendiri!
InsyaAllah, kami tetap akan merayakan Aidilfitri dalam serba sederhana
Yang penting adanya orang tersayang berada di sisi!


Monday, 16-Oct-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday sayang

posing b4 bukak hadiah
special gift from me
all her b'day gift
View all 13 photos...
    Thank you for being my friend and my soulmates
    I'll be lost without you
    May all your wishes came true
    Sweet 21

p/s: bukan 21, 28 la




Quote:
Thank you to my beloved malique for the stunning diamond ring! I'm over the moon!
To Papa & Mama - thank you for sending the gift all the way from malaysia - the gold pendant is so beautiful - no words can describe how I feel!
To Fahmi & Kak Lin - thank you for the jewelery box & the pure air - I love it!
To Boy - thank you for sending the b'day card all the way fr ireland - it shows how you really care - I'm touched!
- Iva 16/10/2006 9:18pm-


Thursday, 12-Oct-2006 11:28 Email | Share | | Bookmark
MEMORY OF LAST SUMMER

welcome
sale sebelum autumn ;-)
beli2 munge lawa
View all 16 photos...
This is an old collection from last summer - we went to Wyevale Garden Centre to buy some ground covers for our garden


eeeeee lawanya bunga!!!


jual2 - mari beli bunga


tak sabar nak tanam bunga2 ni next summer!


Sunday, 17-Sep-2006 16:00 Email | Share | | Bookmark
Eastbourne

 
 
 
View all 6 photos...
This was actually last summer. I just found it! We really enjoyed visiting Eastbourne to see its beautiful flowers and beautiful sea



Belum ready lagi tapi malique dah snap!


The lovely view of Eastbourne Harbour


    Quote:
    If I lay here
    If I just lay here
    Would you lie with me and just forget the world?

    Forget what we're told
    Before we get too old
    Show me a garden that's bursting into life

    All that I am
    All that I ever was
    Is here in your perfect eyes, they're all I can see
    I don't know where confused about how as well
    Just know that these things will never change for us at all

    -chasing cars (Snow Patrol) 2006 -


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net