Our Journey of Beautiful Life

By: Malique Firdauz and Iva Ilyana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-Dec-2006 14:00 Email | Share | | Bookmark
VENICE, ITALY - DAY 1

While waiting for boarding at the airport
In the plane
Boy, Papa, Mama
View all 33 photos...








Thursday, 14-Dec-2006 10:00 Email | Share | | Bookmark
Together in Windsor Castle

 
 
 
View all 18 photos...
Mama loves Castle so much and so we decided to visit one of the biggest castle in the UK - The Windsor Castle. 1st day in the UK and they are having a very great time so far! Thanks to the beautiful weather


Me & lil, bro - Boy


Romantic couple - my mum & dad


Us together again


Wednesday, 13-Dec-2006 02:00 Email | Share | | Bookmark
Family Gathering

 
 
Mama, Papa & Adik arrive yesterday from Malaysia to visit us. Only Allah knows how excited I am! and then today we went to pick up Boy from Cork, Ireland at Gatwick Airport. It's pity that Angah can't be with us because she's working Wish she can be here with us



Sunday, 26-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
The end of Autumn 2006....

 
 
 
View all 14 photos...




Quote:
Honied yellow dripping gold,
Leaf of autumn in the cold
Dancing on in crisp despair
Whirling on enchanted air
Falling silently to earthen tomb
Away from tree's rooted arm
Perhaps the silence broken then
By hollow cries of autumn grief
Synchronized with the falling leaf - S.K.Lindeman


Saturday, 4-Nov-2006 21:00 Email | Share | | Bookmark
15 Syawal - JOM MAIN MERCUN!!!

Ini dia Starlight - sekotak £10 - mcm2 ada!!
Ada mercun roket, mercun fountain, bunga api, mercun gasing
ok apalagi jum main!
View all 21 photos...
Yea!!! Jangan ingat kat mesia je boleh main mercun - kat London ni pun boleh tau!!
Actually kat UK ni tengah musim BonFire so that's why la senang nak dapat mercun ni dijual kat shops everywhere in London! Uish seronoknya kitaorg main mercun!!!! memang rasa mcm raya sangat2!!!
Sampai dah tak sedar diri yang masing2 tu dah tua bangka

Mcm-mcm mercun ada! Ada mercun gasing, mercun air terjun (fountain), mercun roket, bunga api pun ada! Mercun ayam je takde Tapi gambar dlm ni banyak yg jenis Fountain punya mercun - Mercun roket tak sempat nak snap!! meletup je kat langit terus hilang!!





Ok boys!! ready mercun roket & fountain - 1,2,3 go!

yea!!! power!!!


Jum pegi dekat2!! takde apa nye


Yea!!! Macam ni barula namanya RAYA






[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net